hae

Hiki ke hoʻohana pono ʻia ka lāʻau pale ma ka maka

Hiki ke hoʻohana pololei ʻia ka lāʻau pale lā ma ka maka?

E like me kā mākou e ʻike ai, he mea nui ka pale lā e pale i ko mākou ʻili i ke kauwela.Loaʻa ka ʻaila pale lā, lotion pale lā a pēlā aku.A ʻoi aku ka kaulana o ka lāʻau lapaʻau.Akā naʻe, ʻike anei ʻoe pehea e hoʻohana pono ai i ka lāʻau lapaʻau?

ʻO ka mea mua, pono mākou e lulu i ka ʻōmole ma mua o ka hoʻohana ʻana?.ʻOiaʻiʻo YES.No ka mea, e hoʻokaʻawale ʻia ka mea a me ka propellant ma hope o ka haʻalele ʻana i ka noho lōʻihi.Pono mākou e lulu maikaʻi ma mua o ka hoʻohana ʻana i kekahi ʻōpala.

ʻO ka lua, ma waho aʻe o ka ʻāʻī, nā lima a me nā wāwae, hiki iā mākou ke pīpī pololei.Akā, pehea ka helehelena?Hiki iā mākou ke pīpī pololei?ʻO ka pane, ʻoi aku ka maikaʻi ʻaʻole.No ke aha mai?E ʻoluʻolu e nānā i ka ʻikepili ma lalo nei.

Puka 1 Hōʻuluʻulu manaʻo o ka puʻunaue ʻana i ka nui o nā ʻāpana ma muli o ka nuipa no ka pale lā

Puka 1
Pic 2

Wahi a ka noiʻi ʻana o ka Pulmonary Aerodynamics Test, ʻike mākou ʻo MMD>2um, ʻo ka hapa nui o nā ʻāpana e noho ma ka nasopharyngeal wahi, a me nā ʻāpana a MMD<2um e noho mau i nā wahi alveolar a me bronchial.He mea ino ia i ko kakou ola kino.

A ma muli o nā ʻano ʻelua ma luna, aia nō ka hapa nui o MMD<2um, ʻaʻole maikaʻi ia no ko mākou olakino.ʻOiaʻiʻo, ʻaʻole nui loa ka noiʻi no kēia, akā ma ke kumumanaʻo, ʻaʻole mākou e manaʻo e hoʻohana pololei i ka lāʻau pale ma ka maka.

I ka hopena, pono mākou e kūʻai i ka sunscreen spray i nā mea hana maʻamau, a hoʻohana ma mua o ka nānā ʻana i nā ʻike āpau ma ka ʻōmole.Ma ke ala, e kūʻai i ka aerosol, ʻo kā mākou hale hana ʻo Mefapo kahi koho maikaʻi!


Ka manawa hoʻouna: Iune-23-2022
nav_icon