hae

He aha ka mea e hoʻohana ʻia ai ka glitter spray?

Hoʻopā ʻālohilohihāʻawi i kahi hoʻopau ikaika a ʻālohilohi i kēlā me kēia hana hana a i ʻole papahana hoʻonaninani.

Hoʻohana maikaʻi ʻia kahi ʻālohilohi no kou kino a me kou lauoho, ʻoiai hiki ke hoʻoheheʻe ʻia nā ʻālohilohi ma luna o nā poʻohiwi a me ka umauma.

ʻO ka hopena ʻulaʻula lōʻihi: He ʻano hōʻoluʻolu ka ʻōpala highlighter a ʻaʻole momona.Kōkua ia i ka uhi ʻana i ka ʻaila nui a ʻaʻole maʻalahi ke pani i nā pores.Loaʻa iā ia ka adhesion maikaʻi a kūpono i ka ʻili e mālama i ka hopena flash no ka manawa lōʻihi.

Manaʻo kōkuaʻōlinolino ka lauoho a me ke kino:

• E nānā i kou nānā a me ke ʻano o ka pāʻina āu e komo ai. E kōkua kēia iā ʻoe e hoʻoholo i ke ʻano a me ka nui o ka ʻālohilohi e pono ai.
• E nānā i kou ʻili-ʻili.Inā ʻoi aku ka mahana o ke kino, e hele i nā ʻālohilohi gula.Eia nō naʻe, inā he ʻili maikaʻi kou a laila ʻoi aku ka maikaʻi o ke kala a i ʻole ke kala kala.
• E nana i kou make-up.ʻO ka ʻaʻahu, ka make-up a me ka ʻālohilohi e hui pū ʻia e hoʻopuka i ka nani i loko ou.
• Ma mua o kou hoʻohana ʻana i ka ʻālohilohi o ke kino, e ʻauʻau mehana, a holoi i kou kino.I kēia manawa, e hoʻopili i ka moisturizer.E kali i kou ʻenemi ma kahi o 10 mau minuke i hiki i ka moisturizer ke komo i loko o ka ʻili.Pono e maloʻo loa kou ʻili e ʻae i ka laha ʻana o ka ʻālohilohi.
• E hoʻohana i ka ʻālohilohi liʻiliʻi a hohola ma luna o nā ʻāpana āpau o kou kino.E kāpīpī mālie a hoʻopili pono me ka pauka pauka, a i ʻole me ke kōkua o kahi pulupulu palupalu.
• E hoʻopili mau i ka ʻālohilohi ʻala ʻole i ʻole e kūʻē i kāu ʻala.
• E hōʻalo i ka hoʻohana ʻana i ka ʻālohilohi ma nā ʻūhā a i ʻole nā ​​pilikia ʻili ʻē aʻe.

Hoʻopuʻi Uila_08

No laila he aha kāu e kali ai e hoʻopili wale i ka ʻālohilohi i kou alo a me kou kino a mākaukau e hog i ka limelight a hoʻoluliluli i ka pāʻina, e hoʻolilo iā ʻoe i waenakonu o ka nānā ʻana ma lalo o nā kukui.

Hoʻopā ʻālohilohi_09


Ka manawa hoʻouna: Mei-25-2023
nav_icon